تماشا کنید: بررسی فبلت غول پیکر شیائومی Mi Max

دسته بندی : بررسی تخصصی , موبایل , ویژه 638 بازدید شنبه 19 تیر 1395 نویسنده :

فبلت شیائومی Mi Max  راه برای بسیاری از شرکت ها مانند سامسونگ باز کرد تا اندازه فبلت را از 6 اینج فراتر برده و مرز بین فبلت و تبلت را در نوردند. برای بررسی این فبلت با تِک میکس همراه باشید.

Mi Max یک تلفن دو سیم کارته با ابعاد غول آسا، خود را بین دو رده فبلت و تبلت قرار می‌دهد. شرکت شیائومی با بررسی‌هایی که انجام داده به این نتیجه رسیده، یک فضای خالی بین فبلت و تبلت‌های کنونی در بازار وجود دارد، راهکار آن ها ارائه Mi Max می‌باشد. موبایلی با قیمت میانه که در نگاه اول بسیار جذاب و دل‌فریب می‌نماید. بدنه فلزی، باتری غول‌آسا و دوربین با پیکسل بالا اولین نکاتی می‌باشند که ما را تحت تاثیر قرار می‌دهند. اگر خواهان گوشی قوی‌تری هستید قطعا شیائومی به شما فکر کرده و یک گزینه دیگر با حافظه بیشتر و رم بالاتر هم به شما ارائه می کند.

 

مشخصات اصلی

 

6.44 اینچ IPS LCD با رزولوشن 1080p و تراکم پیکسلی 342ppi، محافظ صفحه نمایش گوریلا گلس 4

32GB یا 64GB حافظه داخلی همراه با چیپست اسنپدراگون 650 (شش هسته ای) ، گرافیک آدرنو 510 همراه با رم 3GB یا 4GB

دوربین اصلی 16 مگاپیکسلی همراه با تشخیص فازی فوکوس خودکار ، فلش دوتایی دو رنگ و فیلمبرداری با کیفیت 2160 p  در 30 فریم در ثانیه، دوربین خودنگار (سلفی) 5 مگاپیکسلی همراه با ضبط ویدئو 1080p  در 30 فریم در ثانیه

4G LTE ، دو سیم کارت،  WI-FI a/b/g/n/ac، بلوتوث 4.2، NFC ،GPS ، GLONASS و Beidou ، IR blaster ، رادیو FM

سنسور اثر انگشت

اندروید 6 مارشملو همراه با رابط کاربری MIUI 7، بزودی به MIUI 8 بروزرسانی می گردد

درگاه میکرو SD ( قابل جایگزنی با سیم کارت دوم )

باتری 4850 میلی آمپری غیر قابل تعویض

 

نقاط ضعف

بزرگ، حجیم

وزن زیاد 203 گرمی

عدم وجود شارژر سریع در جعبه

 

محتویات جعبه

box

 

جعبه بزرگ ، باریک و بلند است. داخل جعبه شاهد خود گوشی و شارژر 5 ولتی با خروجی 2 آمپر همچنین سوزن برای درگاه سیم کارت و دفترچه محصول هستیم. داخل جعبه خبری از هدفون نیست حتی جایی برای آن در نظر گرفته نشده است.

 

سخت افزار

طول تلفن 173.1 میلیمتر ، عرض تلفن 88.3 میلیمتر و ضخامت آن تنها 7.5 میلی متر می‌باشد. با این ابعاد، استفاده یک دستی از تلفن عملا غیر ممکن است ولی با این حال تلفن در دست بسیار راحت است . لازم به ذکر است که حتی کارهای ابتدایی در این تلفن باید دو دستی انجام شود. وزن تلفن 203 گرم است که با توجه به ابعاد آن قابل توجیه است ولی در رده سنگین وزن‌های بازار قرار می‌گیرد. باز هم ذکر می‌کنیم که این تلفن برای کار با یک دست طراحی نشده است .

تا زمانیکه صفحه نمایش تلفن خاموش است شما با یک طراحی یک دست و کم نقص رو به رو هستید ولی به محض روشن شدن صفحه نمایش یک حاشیه مشکی اطراف صفحه نمایان می‌شود که چندان دلچسب نیست .

صفحه جلوی دستگاه را پوشش گوریلا گلس 4 با انحنایی جزئی در کناره ها فرا گرفته است . لبه‌های کناری تلفن، فلزی می‌باشد، فلزی که چندان نرم نیست ولی در محکم نگاه داشتن دستگاه در دست نقش به سزایی دارد.

کناره‌ها کاملا منحنی و جلوی دستگاه کاملا متقارن طراحی شده است در اطرف بلندگوی جلو دو دایره قرار گرفته، یکی از آن‌ها دوربین خودنگار (سلفی) و دیگری سنسور مجاورت است. چراغ اعلانات در موقع خاموشی کاملا نامرئی می‌باشد. در پایین صفحه سه دکمه خازنی: “خانه ، برگشت و جابه‌جایی بین برنامه” وجود دارد. حتی با وجود این ابعاد، باز هم شیائومی ترجیح داده از دکمه های فیزیکی استفاده کند که بسیار عجیب است.

sensors

بر می‌گردیم به پشت تلفن جایی که سنسور اثر انگشت در آن قرار گرفته که کار با آن ساده بوده و در دسترس می‌باشد. در صورت استفاده از اثر انگشت دیگر نیازی به استفاده از کلید آنلاک که در کنار تلفن قرار دارد، نیست. دوربین دستگاه تقریبا همسطح با پشت می‌باشد در کنار آن دو عدد فلش دورنگ قرار گرفته که ما را به یاد آیفون می‌اندازد. پشت دستگاه از دو جنس پلاستیک برای بالا و پایین و فلز در وسط تشکیل شده است. در سمت راست دستگاه سه کلید کم و زیاد صدا و آنلاک قرار دارد این کلیدها بسیار نزدیک به هم می‌باشند و ممکن است اشتباهی مورد استفاده قرار گیرند. سمت چپ دستگاه طراحی یک دست‌تری دارد وفقط درگاه سیم کارت دیده می شود .

top

این درگاه برای دو سیم کارت یا یک س(سیم کارت و میکرو اس دی طراحی شده است . یکی از سیم کارت ها نانو و دیگری میکرو می باشد. اگر نگران استفاده همزمان دو سیم کارت و نداشتن حافظه کافی هستید شیائومی برای شما یک گزینه بهتر که دارای حافظه 64GB  می باشد تدارک دیده است .بالای تلفن جک 3.5 میلیمتری هدفون ، میکروفون دوم و اینفرارد قرار دارد . در پایین دستگاه شاهد حضور درگاه میکرو یو اس بی 2 و دو ردیف سوراخ بلندگو هستیم که فقط یک ردیف آن دارای بلندگو می باشد!

 

bottom2

 

صفحه نمایش

یکی از دلایل خلق Mi Max دقیقا صفحه نمایش آن می‌باشد. با وجود صفحه نمایش بسیار بزرگ و میان رده بودن تلفن، شیائومی از کیفیت در این صفحه نمایش دریغ نکرده و صفحه نمایش کاملا قابل قبول است . رزولوشن این صفحه 1080p با تراکم 342ppi بوده که کافی به نظر می‌رسد و حتی بالاتر از استاندارد رتینا است. ما نگران میزان روشنایی صفحه نمایش بودیم اما روشنایی به اندازه ای خوب و کافی هست که بتواند در رقابت با سایر تلفن های هم رده عرض اندام کند. این صفحه، در نمایش رنگ مشکی عمیق عملکرد چندان جذابی ندارد ولی آنچنان هم بد نیست که شما را دلسرد کند. شما از طریق تنظیمات می توانید شادابی نگ ها را افزایش دهید، حالت هماهنگ با محیط را انتخاب کنید و همچنین میزان دمای رنگ را کم یا زیاد کنید. در زمینه زاویه دید این صفحه حرف های زیادی برای گفتن دارد. همچنین در زمان تابش مستقیم نور هم می توان تا حدی روی تلفن حساب باز کرد .

mi max

 

ارتباطات

Mi Max تلفنی با دوسیم کارت و پشتیبانی از 4G LTE می‌باشد. یکی از سیم کارت‌ها نانو و دیگری از نوع میکرو طراحی شده است . سیم کارت دوم قابل جایگزینی با حافظه میکرو اس دی می‌باشد. تلفن قابلیت اتصال به مودم‌های وای فای نسل جدید که بسیار سریع تر هستند را دارا می‌باشد. بلوتوث نسخه 4.2 و GPS و اینفرارد از دیگر امکانات ارتباطی این تلفن می باشند . از اینفرارد، که در بالای تلفن جا خوش کرده است می توان به عنوان ریموت کنترل لوازم خانگی مثل تلویزیون استفاده کرد.

simcardباتری

باتری عظیم 4850 میلی آمپری در دل این تلفن غول پیکر نهفته است . از جمله دلایل شیائومی برای متقاعد کردن شما، عمر باتری بی‌نظیر آن می‌باشد. طبق آزمایش‌های سایت های معتبر می توان با آن به مدت 24:09:00 در حالت 3G مکالمه کرد ، مدت 19:00:00 وبگردی داشت و 16:42:00 با آن به تماشای فیلم نشست.

battery

داخل جعبه یک شارژر 5 ولتی 2 آمپری قرار دارد که می توان آن را با نمونه های شارژ سریع 2 یا 3 جاگزین کرد . این کار باعث افزایش سرعت شارژ حدود 40 تا 50 درصد می‌شود.

 

رابط کاربری

در تبلیغات شیائومی ذکر شده که Mi Max همراه با رابط کاربری اختصاصی MIUI 8 ارائه می گردد ولی باید ذکر کرد که این رابط کاربری هنوز نسخه بتا می‌باشد و تلفن هنوز دارای MIUI 7 و اندروید 6.0 می‌باشد.

رابط کاربری شیائومی یکی از تغییر شکل یافته ترین رابط های موجود در بازار است. شرکت مذکور از نبود سرویس های گوگل در بازار چین بهره جسته و تمام مشخصات دلخواه خود را به آن افزوده است.

صفحه قفل تلفن شامل ساعت ، اعلانات و ماینبر ها می باشد که از این نظر کاملا استاندارد می باشد.

005

در حالت عادی شما می‌توانید صفحه قفل را  به گونه‌ای تنظیم کنید که هر 15 دقیقه تصویر زمینه را تغییر دهد ولی هنگامی که حسگر اثر انگشت را فعال کنید دیگر شما صفحه قفل را نخواهید دید زیرا به سرعت با فشردن سنسور، وارد صفحه اصلی تلفن می‌شوید. عملکرد سنسور اثر انگشت سریع وقابل قبول است. راه دیگری هم برای بیدار کردن تلفن به غیر کلید آنلاک وجود دارد به نام tap to wake up به این معنی که با زدن ضربه بر روی صفحه، تلفن بیدار می‌شود . به دلیل ابعاد بزرگ تلفن این راه کار بسیار مفید و کارا می باشد.

home

فلسفه رابط کاربری شیائومی بسیار ساده می‌باشد، شما می توانید تمام برنامه‌ها، میانبرها و ویجت‌ها را در صفحه خانگی خود داشته باشید. این رابط کاربری مانند IOS اپل دکمه‌ای به نام منو یا اپلیکیشن ندارد و از این منظر بسیار به موبایل‌های اپل شبیه است. بخش اعلانات از دو پنل تشکیل می‌شود، اولین پنل، اعلانات را نشان می دهد با ادامه کشیدن انگشت به سمت پایین صفحه، باقی تنظیمات  ظاهر می‌شوند.

notification1notification2

 

بخش جابه‌جایی بین برنامه ها حسی شبیه به آی او اس 6 را به انسان منتقل می کند . با وجود بزرگی صفحه اما بازهم فقط تعداد اندکی برنامه در این بخش قابل دیدن است.

switcher

 

در بخش تم به راتی می توان تم مورد علاقه خود را دانلود کنید و تلفن خود را به صورت کامل متحول سازید.

 

عملکرد Mi Max

mi-maxprime

این تلفن با دو نوع سخت افزار ارائه می‌شود . نسخه اول اسنپدراگون 650، دو گیگایابت رم و 32 گیگابایت حافظه داخلی را شامل می‌شود. مدل دوم با اسنپدراگون 652، 3 گیگ رم و 64 گیگ حافظه داخلی ارائه می‌شود. تفاوت بین اسنپدراگون 650 و 652 در تعداد هسته می‌باشد که در نسخه 650 تعداد شش هسته و 652 هشت هسته را شامل می‌شود. هر دو این چیپست ها دارای گرافیک آدرنو 510 می‌باشند که قدرت قابل قبولی در اختیار کاربر می‌گذارند. پردازشگر گرافیکی به راحتی از پس بازی‌های 1080p  بر می‌آید .

 

دوربین

همانطور قبل تر اشاره مختصری داشتیم دوربین اصلی این تلفن 16 مگاپیکسل با قابلیت تشخیص فاز فوکوس خودکار است، گشودگی دریچه آن f/2.0 و دارای فلش دوگانه دورنگ می‌باشد. دوربین خودنگار آن 5 مگاپیکسل با گشودگی دریچه f/2.0 است.

camera

رابط کاربری در بخش دوربین مانند سایر بخش ها دستپخت خود شیائومی می‌باشد و در حالت خودکار بسیار ساده تنها از دو دکمه عکاسی و فیلم برداری تشکیل شده است. دیگر تنظیماتی که در ورای ظاهر ساده نهفته است عبارت است فیلتر های گوناگون برای عکس برداری و حالت حرفه‌ای عکاسی.

filters

در حالت دستی یا همان حرفه ای شما میتوانید فوکوس، سرعت شاتر، ایزو و میزان سفیدی صحنه را به صورت دستی تنظیم نمایید.

advance

 

سرعت باز شدن دوربین خوب و کیفیت عکس ها در خور نام 16 مگاپیکسل است . در نور کم نویز تصاویر افزایش می‌یابد ولی با توجه به میان‌رده بودن تلفن، این مورد هم قابل قبول است و نمی‌توان توقع خیلی زیادی در حد پرچمداران را داشته باشیم. رنگ‌ها و میزان سفیدی تصویر دقیقا مناسب با مبلغ پرداختی شما ارائه می‌شود. حالت HDR در این دوربین عمکرد خیلی خوبی دارد و بدون اینکه کنتراست و رنگ‌ها جا به جا شود این کار را انجام می‌دهد. عکاسی پانوراما با رزولوشن بالایی انجام نمی‌گیرد ولی تصاویر حاصل، بسیار پویا و منسجم هستند.

goodlight

lowlight

می‌رسیم به دوربین خودنگار Mi Max که با توجه به سن شما بیشتر یا کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی اگر از آن دسته افرادی هستید که به خودنگار علاقه دارید باید بگویم این دوربین در حد 5 مگاپیکسل عملکرد بسیار خوبی دارد. جزییات عکس ها ، رنگ ها و فوکوس همه خوب هستند .

selfie

فیلمبرداری با این دوربین حداکثر با رزولوشن 2160p و تصویربرداری حرکت آهسته با 120 فریم در ثانیه صورت می‌پذیرد. کیفیت فیلمبرداری در حال 4k  خوب و جزییات قابل قبول است. رنگ ها به حقیقت نزدیک اما اندکی تمایل به زردی دارند. همچنین ضبط صذا هم خوب و استاندارد است.

 

کلام آخر

شیائومی Mi Max یکی از بزرگترین تلفن‌هایی می‌باشد که شما تا به امروز می‌توانید آن را خریداری کنید. به اندازه‌ای بزرگ است که می‌توانید با یک دست آن را نگه دارید ولی برای کار کردن به دو دست خود احتیاج خواهید داشت. صفحه نمایش دارای کیفیت تصویر ، جزییات و روشنایی خوب است ولی هنگام تابش شدید نور خورشید به آن قدرتی که تصور می کنید نمی‌باشد. طول عمر باتری آن شگفت انگیر است و می‌توان همین امر را برگ برنده آن دانست. اندروید 6 با شخصی سازی های فراوان، چهره ای متفاوت و زیبا، بدون برنامه‌های پیش فرض گوگل، خود نکته جالب دیگر این تلفن می‌باشد ولی در صورت تمایل می‌توانید برنامه‌های گوگل را بر روی تلفن نصب کنید. عملکرد تلفن با دارا بودن چیپست قدرتمند 650 نرم و روان است . اسپیکر  آن متوسط می‌باشد که در این زمین از سایر هم‌رده های خوب یک گام عقبتر است. دوربین 16 مگاپیکسلی خوب با دارا بودن امکانات فراوان می‌تواند شما را همه جا همراهی کند ، البته از دوربین خودنگار غافل نشویم که عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشت.

در ادامه می توانید بررسی ویدئویی این محصول تماشا بفرمایید:

امتیاز دهید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.