راجع به گوشی های ماژولار بیشتر بدانید

دسته بندی : اندروید , موبایل 364 بازدید سه شنبه 15 تیر 1395 نویسنده :
گوشی ماژولار

گوشی هایی که سخت افزار و قطعات جانبی آنها قابلیت جا‌به‌جایی و ارتقا دارد، آینده ی صنعت موبایل خواهند بود ، ماژولار بودن یا جدا کردن تک تک قطعات، دیگر یک آرزوی دست نیافتنی برای تلفن های هوشمند نیست! گوشی های ماژولار به عقیده بسیاری از کارشناسان آینده صنعت تلفن های هوشمند خواهند بود. با تِک‌میکس همراه باشید.

تشکر از کمپانی های بزرگی چون گوگل و موتورولا که آغازگر عرصه گوشی های ماژولار بودند ، چیزی که زمانی یک رویایی دست نیافتنی بود بصورت پیوسته گسترش یافت و حال تبدیل به یکی از محصولات مهم و اصلی صنعت گوشی های هوشمند شده است.

این که بتوانید قطعات و سخت افزار گوشی خود را براحتی تعویض و جابه‌جا کنید  مزایای بسیاری دارد ، در وهله اول شما می‌توانید تنظیمات و نیازهای خود را داخل گوشی شخصی سازی کنید ، برای مثال اگر قصد سفر دارید و می‌دانید که در سفر تعداد زیادی عکس می‌گیرید ، می‌توانید ماژول دوربین گوشی خود را با لنز قوی تری ارتقا دهید. یا اگر شما طرفدار بازی های گوشی هستید برای تجربه بهتر در بازی ، قادر به تعویض پردازنده گرافیکی گوشی خود هستید.
یکی دیگر از مزایای این فناوری این ست که شما برای مدت زمان بیشتری گوشی خود را در اختیار خواهید داشت. بجای اینکه در هنگام عرضه پرچم دار جدید کمپانی X گوشی خود را کنار بگذارید ، بسادگی و با هزینه کمتر می‌توانید قطعات مورد نظر از گوشی خود را تعویض کنید یا ارتقا دهید.

در این مرحله و در حال حاضر ترکیبی از گوشی های ماژولار و قطعات جانبی (قطعات جانبی که به گوشی ماژولار متصل می‌شوند) در بازار وجود دارند که این قطعات عملکرد گوشی شما را به نحوی بالا می‌برند. (اما قطعات اصلی همچون پردازنده غیر قابل تعویض است). اما این صنعت برای اینکه حرفی برای گفتن داشته باشد، راه زیادی در پیش دارد.

در اینجا 4 بازیگر اصلی این صنعت را برای شما معرفی می‌کنیم :

گوشی ماژولار گوگل – Google Project Ara :

بنظر می‌رسد که گوشی ماژولار ابداعی گوگل بنام “Project Ara” که خیلی زودتر از رقبا متولد شد، مدت هاست در برزخ توسعه و توسعه دهندگان گیر کرده است . اما گوگل نسخه اولیه این گوشی را در سال جاری برای توسعه دهندگان ارسال خواهد کرد و انتظار می رود که در 2017 برای بازارهای مصرف نیز آماده شود.

گوشی ماژولار گوگل

نمونه اولیه گوشی ماژولار گوگل Project Ara نسخه Developer Edition


موتورولا Moto Z و Moto Z Force :

دو پرچم دار اخیر موتورولا Moto Z و Moto Z Force بسیار نازک هستند به یک دلیل : در پشت گوشی پین های آهنربایی تعبیه شده که به قطعات جانبی متصل خواهند شد، یکی برای جعبه باتری ست و پین های دیگر که برای افزایش عملکرد و افزودن ماژول های جدید به گوشی همچون اضافه کردن ماژول بلندگوی صدا یا پروژکتور هستند

گوشی ماژولار موتورولا

ماژول ویدئو پروژکتور متصل به موتورولا Moto Z


گوشی LG G5 : 

شامل یک صفحه نمایش 5.3 اینچی، چیپست اسنپ‌دراگون 820 ، یک دوربین دوگانه در جلو ( یک 16 مگاپیکسل استاندارد + 8 مگاپیکسل ثبت تصاویر عریض ) و همچنین یک باتری که قابلیت جدا شدن دارد ، قسمت زیرین گوشی ال جی جی 5(بخش ماژولار ) با فشار یک کلید به همراه باتری از گوشی جدا می شود که پس از آن میتوانید ماژول هایی همچون CAM Plus و Hi-Fi Plus به گوشی متصل کنید.

گوشی ماژولار LG G5

ماژول CAM Plus متصل به گوشی


گوشی Fairphone 2 :

Fairphone در مقایسه با دیگر کمپانی ها شناخته شده نیست در سال 2013 شروع به کار کرد و در حال حاضر دومین پرچم دار خود (Fairphone 2) را نیز در بازار عرضه کرده است.آنچه که این گوشی را متمایز می‌کند همان قابلیت ماژولار بودن آن ست که به کاربران اجازه ارتقا و تعویض قطعات گوشی را می‌دهد. این گوشی شامل یک چیپست اسنپدراگون 801 و یک دوربین 8 مگاپیکسلی می باشد.

گوشی Fairphone 2

گوشی ماژولار Fairphone 2

شما آینده گوشی های ماژولار  را چطور میبینید ؟

منبع

امتیاز دهید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.